Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları
Yıl: 1999 Cilt: 24 Sayı: 6 Sayfa Aralığı: 369 - 377 Metin Dili: Türkçe İndeks Tarihi: 29-07-2022
Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları
Öz: -
Anahtar Kelime: Konular:
The posibilities of using high fiber additives in hamburger buns
Öz: -
Anahtar Kelime: Konular:
Belge Türü: Makale Makale Türü: Diğer Erişim Türü: Erişime Açık
APA | UZUNKAYA F, Ercan R (1999). Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. , 369 - 377. |
Chicago | UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. (1999): 369 - 377. |
MLA | UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. , 1999, ss.369 - 377. |
AMA | UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. . 1999; 369 - 377. |
Vancouver | UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. . 1999; 369 - 377. |
IEEE | UZUNKAYA F,Ercan R "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları." , ss.369 - 377, 1999. |
ISNAD | UZUNKAYA, F. Dilek - Ercan, Recai. "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları". (1999), 369-377. |
APA | UZUNKAYA F, Ercan R (1999). Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA, 24(6), 369 - 377. |
Chicago | UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA 24, no.6 (1999): 369 - 377. |
MLA | UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA, vol.24, no.6, 1999, ss.369 - 377. |
AMA | UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA. 1999; 24(6): 369 - 377. |
Vancouver | UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA. 1999; 24(6): 369 - 377. |
IEEE | UZUNKAYA F,Ercan R "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları." GIDA, 24, ss.369 - 377, 1999. |
ISNAD | UZUNKAYA, F. Dilek - Ercan, Recai. "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları". GIDA 24/6 (1999), 369-377. |