Yıl: 1999 Cilt: 24 Sayı: 6 Sayfa Aralığı: 369 - 377 Metin Dili: Türkçe İndeks Tarihi: 29-07-2022

Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları

Öz:
-
Anahtar Kelime: gıda katkı maddeleri lif hamburger ekmek yapımı ekmek

Konular: Gıda Bilimi ve Teknolojisi

The posibilities of using high fiber additives in hamburger buns

Öz:
-
Anahtar Kelime: food additives fibre hamburgers breadmaking bread

Konular: Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Belge Türü: Makale Makale Türü: Diğer Erişim Türü: Erişime Açık
APA UZUNKAYA F, Ercan R (1999). Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. , 369 - 377.
Chicago UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. (1999): 369 - 377.
MLA UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. , 1999, ss.369 - 377.
AMA UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. . 1999; 369 - 377.
Vancouver UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. . 1999; 369 - 377.
IEEE UZUNKAYA F,Ercan R "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları." , ss.369 - 377, 1999.
ISNAD UZUNKAYA, F. Dilek - Ercan, Recai. "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları". (1999), 369-377.
APA UZUNKAYA F, Ercan R (1999). Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA, 24(6), 369 - 377.
Chicago UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA 24, no.6 (1999): 369 - 377.
MLA UZUNKAYA F. Dilek,Ercan Recai Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA, vol.24, no.6, 1999, ss.369 - 377.
AMA UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA. 1999; 24(6): 369 - 377.
Vancouver UZUNKAYA F,Ercan R Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları. GIDA. 1999; 24(6): 369 - 377.
IEEE UZUNKAYA F,Ercan R "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları." GIDA, 24, ss.369 - 377, 1999.
ISNAD UZUNKAYA, F. Dilek - Ercan, Recai. "Hamburger ekmeklerinde yüksek lifli katkıların kullanım olanakları". GIDA 24/6 (1999), 369-377.