ui-button
+90 (312) 298 92 00
trdizin@tubitak.gov.tr
Giriş
Giriş
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Hakkında
Giriş Yap
Kayıt Ol
home
Ana Sayfa
search
Arama
Ana Sayfa
menu
Arama
menu
Yüksek sıvı basınç ve bakteriosinlerin süt ve portakal suyundaki gıda bazlı mikroorganizmaların inaktivasyonu üzerine etkisi
PDF
Proje Yürütücüsü:
Faruk BOZOĞLU
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Hami ALPAS
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Proje Grubu:
TÜBİTAK TOVAG Proje
Sayfa Sayısı:
34
Proje No:
101O135
Proje Bitiş Tarihi:
01.03.2003
Metin Dili:
Türkçe
0
0
Türkçe
Yüksek sıvı basınç ve bakteriosinlerin süt ve portakal suyundaki gıda bazlı mikroorganizmaların inaktivasyonu üzerine etkisi
Öz:
Kaynakça
Projeden Çıkan Yayınlar
Projenin Atıfları
x
İşlem Onayı
Uyarı