Yeşim SOYER
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
HÜSEYİN AVNİ KIRMACI
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Elif GÜNEL
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Nihat DİLSİZ
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Martin Wiedmann
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Osman yaşar TEL
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Fadile Yıldız ZEYREK
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Dilek AVŞAROĞLU
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Ece BULUT
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Proje Grubu: TÜBİTAK TOVAG ProjeSayfa Sayısı: 89Proje No: 111O192Proje Bitiş Tarihi: 15.06.2014Türkçe

0 0
Şanlıurfa ili ve civarındaki klinik insan ve hayvan vakaları ile gıdaladaki salmonella çeşitliliğinin moleküler düzeyde belirlenmesi

TÜBİTAK ULAKBİM Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Cahit Arf Bilgi Merkezi © 2019 Tüm Hakları Saklıdır.