Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi
Proje Grubu: TOVAG Sayfa Sayısı: 80 Proje No: 213O208 Proje Bitiş Tarihi: 15.10.2016 Metin Dili: Türkçe İndeks Tarihi: 29-07-2022
Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi
Öz: -
Anahtar Kelime: Erişim Türü: Erişime Açık
APA | ŞENSOY İ, Karakaya S (2016). Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. , 1 - 80. |
Chicago | ŞENSOY İlkay Şensoy,Karakaya Sibel Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. (2016): 1 - 80. |
MLA | ŞENSOY İlkay Şensoy,Karakaya Sibel Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. , 2016, ss.1 - 80. |
AMA | ŞENSOY İ,Karakaya S Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. . 2016; 1 - 80. |
Vancouver | ŞENSOY İ,Karakaya S Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. . 2016; 1 - 80. |
IEEE | ŞENSOY İ,Karakaya S "Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi." , ss.1 - 80, 2016. |
ISNAD | ŞENSOY, İlkay Şensoy - Karakaya, Sibel. "Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi". (2016), 1-80. |
APA | ŞENSOY İ, Karakaya S (2016). Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. , 1 - 80. |
Chicago | ŞENSOY İlkay Şensoy,Karakaya Sibel Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. (2016): 1 - 80. |
MLA | ŞENSOY İlkay Şensoy,Karakaya Sibel Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. , 2016, ss.1 - 80. |
AMA | ŞENSOY İ,Karakaya S Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. . 2016; 1 - 80. |
Vancouver | ŞENSOY İ,Karakaya S Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi. . 2016; 1 - 80. |
IEEE | ŞENSOY İ,Karakaya S "Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi." , ss.1 - 80, 2016. |
ISNAD | ŞENSOY, İlkay Şensoy - Karakaya, Sibel. "Fonksiyonel Ürün Tasarımı: Gıda yapısı, gıda işleme ve biyoerişebilirlik arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi". (2016), 1-80. |