Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi

1 2

Proje Grubu: TOGTAG Sayfa Sayısı: 23 Proje No: TOGTAG-1547 Proje Bitiş Tarihi: 01.04.1997 Metin Dili: Türkçe İndeks Tarihi: 29-07-2022

Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi

Öz:
-
Anahtar Kelime:

Erişim Türü: Erişime Açık
APA BAYINDIRLI A, AKTAŞ D (1997). Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1 - 23.
Chicago BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. (1997): 1 - 23.
MLA BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1997, ss.1 - 23.
AMA BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23.
Vancouver BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23.
IEEE BAYINDIRLI A,AKTAŞ D "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi." , ss.1 - 23, 1997.
ISNAD BAYINDIRLI, Alev - AKTAŞ, Dirim Nur. "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi". (1997), 1-23.
APA BAYINDIRLI A, AKTAŞ D (1997). Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1 - 23.
Chicago BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. (1997): 1 - 23.
MLA BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1997, ss.1 - 23.
AMA BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23.
Vancouver BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23.
IEEE BAYINDIRLI A,AKTAŞ D "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi." , ss.1 - 23, 1997.
ISNAD BAYINDIRLI, Alev - AKTAŞ, Dirim Nur. "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi". (1997), 1-23.