Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi
Proje Grubu: TOGTAG Sayfa Sayısı: 23 Proje No: TOGTAG-1547 Proje Bitiş Tarihi: 01.04.1997 Metin Dili: Türkçe İndeks Tarihi: 29-07-2022
Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi
Öz: -
Anahtar Kelime: Erişim Türü: Erişime Açık
APA | BAYINDIRLI A, AKTAŞ D (1997). Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1 - 23. |
Chicago | BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. (1997): 1 - 23. |
MLA | BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1997, ss.1 - 23. |
AMA | BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23. |
Vancouver | BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23. |
IEEE | BAYINDIRLI A,AKTAŞ D "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi." , ss.1 - 23, 1997. |
ISNAD | BAYINDIRLI, Alev - AKTAŞ, Dirim Nur. "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi". (1997), 1-23. |
APA | BAYINDIRLI A, AKTAŞ D (1997). Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1 - 23. |
Chicago | BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. (1997): 1 - 23. |
MLA | BAYINDIRLI Alev,AKTAŞ Dirim Nur Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. , 1997, ss.1 - 23. |
AMA | BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23. |
Vancouver | BAYINDIRLI A,AKTAŞ D Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi. . 1997; 1 - 23. |
IEEE | BAYINDIRLI A,AKTAŞ D "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi." , ss.1 - 23, 1997. |
ISNAD | BAYINDIRLI, Alev - AKTAŞ, Dirim Nur. "Meyve ve sebzelerin korunması ve saklanması için polimer esaslı yeni bir malzemenin oluşturulması ve gaz geçirgenlik özelliklerinin belirlenmesi". (1997), 1-23. |