Begüm Zümrüt ÖGEL
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Ufuk BAKIR
(Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Tokat, Türkiye)
Michael J. MCPHERSON
(Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Ankara, Türkiye)
Proje Grubu: TÜBİTAK TBAG ProjeSayfa Sayısı: 1Proje No: 104T033Proje Bitiş Tarihi: 01.07.2006Türkçe

0 0
Bakır içeren fungal oksidazların fonksiyonel ve mutasyonel analizleri

TÜBİTAK ULAKBİM Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi Cahit Arf Bilgi Merkezi © 2019 Tüm Hakları Saklıdır.